Werkwijze

Wij produceren en plaatsen de lichtstraat, het voorwerk is exclusief.

Wilt u toch via ons het voorwerk laten vervaardigen, dan schakelen wij bouwbedrijf gebroeders Dingemans in. Met dit bouwbedrijf werken we nauw samen. Zij kunnen u adviseren en vrijblijvend een offerte bieden, voor de nodige voorwerkzaamheden, het aftimmeren van de binnenzijde, nadat wij de lichtstraat hebben geplaatst/afgewerkt, en eventuele andere gewenste bouw werkzaamheden.  

Wij vragen u om te zorgen dat het dakvlak veilig en goed bereikbaar is. Het plaatsen van de lichtstraat gebeurd in 1 dag, afhankelijk van de locatie en afmeting, kunnen wij u hulp vragen van 1 a 2 personen om de constructie op zijn plaats te zetten.

 

Vul vrijblijvend het offerte aanvraag formulier in op onze site en u krijgt zo snel mogelijk een reactie terug van ons. 

Zodra u akkoord gaat met de aangevraagde offerte en onze algemene voorwaarden nemen wij telefonisch contact met u op, zodat we een datum kunnen afspreken om uw lichtstraat te plaatsen.

U moet rekening houden met een levertijd van ongeveer 15 werkdagen. Voordat deze levertijd in gaat  vragen wij u een aanbetaling te voldoen van 50% van het totale gefactureerde bedrag. Het resterende factuurbedrag wordt in rekening gebracht na de afgeronde plaatsing en het ondertekende opleveringsrapport. Wij verlangen van u een betalingstermijn van 2 weken.

SKYWOOD LICHTSTRATEN

Haalt het licht naar binnen